المقادير:

قاعده سابلية
50 ج مربى فراولة ( 2 معلقة كبيرة )
قطع فراولة
250 ج كريم تشيز
100 ج زبادى ( واحدة )
عصير ليمونة
250 ج عصير فراولة( كوب كبير)
ج جيلاتين بودر ( معلقة كبيرة )
300 ج كريمة فريش ( كوب ونص ) قاعده سبونج
جيلى بارد بالفراولة

الطريقة:

لعمل استروبيرى تشيز كيك نضع فى الخلاط الكريم تشيز و السكر يتضربوا مع بعض كويس جدا ثم اضع الذبادى واضع عصير الليمونة ثم اضع عصير الفراولة ( فراولة بيورية)

فى حلة نسيح الجيلاتين بكبشة واحدة ماء ساخن يادوب لفتين بس ثم اضعه فى الخلاط على الخليط واخلطهم وبعدين نشيل الخليط من الخلاط واضع الفريش كريم واخلطهم كويس

نضع فى القالب ديسك الميل فى ثم اضع مربى فراولة وافردها ثم اضع قطع فراولة وفى اجناب القالب ارصص انصاص فراولة ثم انزل الخليط

ثم اضع راقة السبونج ثم باقى الخليط واوزع قطع الفراولة وادخل استروبيرى تشيز كيك الفريزر لمدة ساعه

بعد ما يطلع استروبيرى تشيز كيك ادهن عليه الجيلى البارد واضع السكينة فى ماء ساخن واسلك الاجناب واطلعها

وتقدم استروبيرى تشيز كيك وبالهنا والشفا

Post a Comment

أحدث أقدم