900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز

450جم سكر
300جم ماء
125 جم شربات تقيل
75جم جوز هند

2 م سمن بلدي او بقري معلب
كيس فانيلا


المقادير موضحة في الصورة


الخطوات كما في الصور
سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا

http://www.lakii.com/img/all/Oct08/fmSbQ810141839.jpg


وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله

http://www.lakii.com/img/all/Oct08/OJBpz210141840.jpg


الصور موضحه القوام

http://www.lakii.com/img/all/Oct08/QSoyIn10141842.jpg


http://www.lakii.com/img/all/Oct08/TrTEJ810141845.jpg



وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق ودي الصوره بعد اضافته


http://www.lakii.com/img/all/Oct08/d2pzSb10141848.jpg


وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه

وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن


http://www.lakii.com/img/all/Oct08/SNOt8q10141852.jpg


وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل


http://www.lakii.com/img/all/Oct08/r2yIex10141854.jpg


وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله

كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم

http://www.lakii.com/img/all/Oct08/H1xGuF10141857.jpg

Post a Comment

أحدث أقدم