halweatsoma.blogspot.com

المقادير: كيس كريم كراميل ساده او شيكولاته والافضل شيكولاته او نشا 2 م ك
كوب سكر
تلت تربع كوب زيت
كوب كاكاو فاتح والاحسن كوب شيكولاته مبشورة او مكسرة
سودانى مطحون او بندق
2 معلقه كبيرة زبده
قشطه وده اختيارى بس بتدى طعم
كوب لبن
فانيليا
الطبخ: 1- هنطحن البندق او السودانى كويس اوى ف المطحنه بعد كده نحطه ف الخلاط وننزل عليه بالزيت سرسوب ثم ننزل عليه بالسكر ونطحن لحد مالونهيبقى ابيض وينم ونركن الكلام ده
2-هنحط اللبن والقشطه ع النار واول ما يغلوا ننزل بالشيكولاته او الكاكاو ونقلب كويس وننزل عليه باللنشا او الكريم كراميل المدوبين ف اللبن ونقلب كويسوننزل بالزبده والفانيليا ونقلب ونطفى النار ونسيبها تبرد شويه او تهدى
3-بعد ماتهدى هنجيب خليط السودانى مع السكر والزيت اللى عملانهم ونحطهم ع خليط الشيكولاته ونقلب كويس وتبرد نحطها ف برطمان معقم والف هنا
انا حطيت عليها حبه فروتا مجففه او فواكه مجففه روووووعه ف طعمها

Post a Comment

أحدث أقدم