فراولة سبيون
صور ملف اكلات  من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة

10 صفار بيض – 200 ج سكر – زرة فانيليا – 2 عصير برتقال – فراولة قطع صغيرة – كوب سكر
الطريقة
على حمام مائى اضع السكر والبيض مع الضرب الجيد جدا بالمضرب السلك
ثم انزل بعصير البرتقال بالراحه جدا جدا جدا وافضل اقلب لحد ايدك ماتوجعك والخليط يتخن شوية زى المهلبية
اضع الفراولة فى الصينية او طبق التقديم وانزل عليها بالسبيون على وش الفراولة وبعدين اضعه تحت الشواية دقيقة واحدة علشان الوش يغمق فقط
لكن هو بيستعمل النار المباشرة

صور ملف اكلات  من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة

Post a Comment

أحدث أقدم