halweatsoma.blogspot.com

المقادير: كوب ونصف دقيق 5 بيضات فانيليا كوب سكر رشة ملح 2 معلقة صغيرة كيك شيف للتزيين 2 باكت جيلى فراولة فراولة مقطع
التحضير: نضرب البيض والفانيليا والسكر لمدة ربع ساعة
حتلاقى الخليط ابيض وكريمى
حنضيف الدقيق المنخول المضاف اليه الملح و محسن الكيك
نقلب بالراحة ونحطه فى قالب مدهون ومرشوش دقيق
الطبخ: ودخلت فرن سخن على 180 لمدة 25 دقيقة
لما تستوى سيبيها تبرد جوه الفرن
ولما تبرد طلعيها من القالب
حنغسل القالب ونجهز الجيلي زى ما مكتوب على العلبة بتاعته
نحط قطع الفراولة فى قاع القالب ونصب عليه حوالى نصف كوباية جيلى
ندخله الفريزر حوالى نصف ساعة علشان يمسك
نحط فوقه الكيكة
ونصب بقية الجيلى عليها
وندخلها الثلاجة لمده ساعتين
ونقلبها ونقدمها

Post a Comment

أحدث أقدم