pinterest-site-verification=757537ccd600fb62d1cc4b02048f406d الشيف حسن طريقة عمل خبز الراى (لوف) من برنامج من كل بلد اكلة وبرنامج المطبخ بالصور قسم الكيك والفطائر نصف كيلو دقيق ابيض - نصف كيلو دقيق بنى (راى)

الشيف حسن طريقة عمل خبز الراى (لوف) من برنامج من كل بلد اكلة وبرنامج المطبخ بالصور قسم الكيك والفطائر




نصف كيلو دقيق ابيض - نصف كيلو دقيق بنى (راى) -0 1جم خميرة - 15 محسن خبز - 550 ماء بارد .
الطريقة
نضع الدقيق البنى والابيض والخميرة والمحسن ونخلطهم شويه ثم ننزل عليهم بالماء حسب حاجه العجينه وتترك لترتاح 10 دقائق ثم نشكلها على هيئة بيضاويه (حجم القطعة 750 جم) وونعمل خط بالسكين الحاد فى الوسط فى وسط الرغيف ووتترك لتخمر ثم تخبز على درجه حرارة 190 لمدة 45 دقيقة .




Post a Comment

أحدث أقدم