( 5 بيضات – 3 صفار بيض – 150 ج سكر – فانيليا ) – (5 بياض بيض – 50 ج سكر )- 150 ج دقيق – 50 ج نشا
الطريقة
اضرب بالمضرب ال (5 بياض بيض – 50 ج سكر ) لحد ما يتكون المارينج
نضع فى الخلاط ال ( 5 بيضات – 3 صفار بيض – 150 ج سكر – فانيليا ) ونضربهم كويس جدا على السرعه الاولى لحد مايندمجوا ثم نطفى الخلاط
نضع النشا على الدقيق ونضعهم بالراحه على الخليط اللى عملناه لحد ما يمتزجوا ثم نضع الماريننج ونقلبهم مع بعض لحد ما يندمجوا ثم نتركهم يرتاحوا 10 د
ثم نضع الخليط فى كيس وقمع سادة وننزله اصابع على صينية عليها ورقة ذبدة ثم اتركهم يرتاحوا 10 د ثم ارشه كويس بالسكر البودرة ثم ادخله الفرن على 190 د لمدة 25

Post a Comment

أحدث أقدم