pinterest-site-verification=757537ccd600fb62d1cc4b02048f406d حلويات سوما طريقة عمل الروانة بالمقادير والطريقة الصحيحة
المقادير:

5 بيضات - كوب سكر - كوب ونصف دقيق ابيض -4/3 كوب دقيق سميط (بقسماط) - فانيليا وبيكنج بودر- شربات او قطر.

الطريقة:

يضرب البيض مع الفانيليا والسكر جيدا.
ضعي في طبق العجين الدقيق الابيض والبيكنج بودر ودقيق السميط (البقسماط) واخلطيهم بيدك.
ضيفي خليط البيض والسكر الي طبق العجين وامزجيهم بيدك جيدا ثم صبي الخليط في صينية متوسطة الحجم مبطنة بسمن ودقيق وضعيها في الفرن الي ان تنضج (ويراعى عدم فتحه الا بعد مرور20دقيقة)
ثم تسقى بالشربات ويرش الوجه بجوز الهند والف هنا وشفا.

1 تعليقات

  1. تسلم ايديك يا احلى شيف ومتشكرين على الوصفات الحلوة دى كلها

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم