طريقة عمل البقلاوة,طريقة عمل البقلاوة بالصور,طريقة عمل البقلاوة الشامية,طريقة عمل البقلاوة,طريقة عمل البقلاوة المصرية,طريقة تحضير البقلاوة



طريقة صينية البقلاوة:

ندهن الصينية بالزبدة ..



تصف 3-5 طبقات أوراق جلاش في الصينية مع دهن كل قطعة بالزبدة ..



نضع كمية الحشوة اللي احنا حابينها "انا احط مقدار ونص لاني احب الحشوة تكون سميكة" ونحدين نكرر طبقات الجلاش مع دهن كل طبقة..



بعد ذلك تقطع الرقائق على شكل مربعات او اي شكل احنا حابينه॥
وندخلها الفرن لحد ماتحمر ونطلعها وشربها شيرة "للأسف انا نسيتها بالفرن واحرقت شوي ، ان شاء الله ارد اسويها برمضان وتشوفون شكلها شلون روعة"॥


لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة حلويات سوما

Post a Comment

أحدث أقدم