- المقادير: 3 اكواب دقيق عدد 3 بيضات 3/4 كوب سمن وزيت 1 1/2 كوب سكر ملعقة بيكنج بودر مقدار فانيليا مقدار مربى
- طريقة عمل الباستا فلورا بالمربى
- التحضير: 1-يضرب البيض مع السكرمع الفانيليا لمدة عشر دقائق
- 2- نضع السمن والزيت ويقلب جيدا
- 3- نضع الدقيق والبيكنج بودر ويقلب جيدا
- 4- نحضر صينية مدهونة سمن نفرد العجينة ونترك من العجينة جزء صغير عشان نعمل به مربعات فوق العجينة
- 5-بعد فرد العجينة نضع عليها المربى تدهن المربى على الوجه
- 6-ناخد العجينة الباقيه نعملها على شكل مربعات على الوجه
- الطبخ: تخبز في فرن ساخن متوسط الحرارة لمدة نصف ساعة
- طريقة عمل الباستا فلورا بالمربى
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة حلويات سوما
إرسال تعليق