halweatsoma.blogspot.com

.كوب لبن و 2 بيضة والبيض يكون فدرجة حرارة الغرفة وفانيلا وسكر
الطبخ: .اولا هنحط مية تغلى وفالوقت ده نعمل الكراميل نحط اد تلات اربع كوب سكر فطاسة ومنقلبوش خالص لحد ميبتدى يسيح نحركه بايد الطاسة كده فالاخر لو لاقيناه فيه سكر بسيط مدابش نحركه بمعلقة وناخد بالنا احسن يتحرق عشان لو اتحرق هيمرر وهيبوظ المقدار بتاع اللبن ده بياخد تلات اطباق نوزع الكراميل عليهم.تانى حاجة نحط اللبن وعليه سكر حسب الرغبة بس متكتروش اوى بردو ع النار ونقلب لحد مالسكر يدوب وهوه يسخن سنة مش يغلى نشيله من ع النار ونحط البيض واحدة واحدة ونقلب بالويسك بسرعة عشان ميتكتلش ونقلب كويس ونحط الفانيلا ونقلب ونصفيه واحنا بنحطه فالاطباق احتياطيا بردو.الاطباق نكون حاطينهم فصينية غويطة نسخن الفرن ونحط الصينية ع الرف ونحط المية المغلية لحد نصه كده وبراحة عشان المية متدخلش فالاطباق ونسيبه فالفرن لحد ميستوى حوالى تلت ساعة وبردو تحطى فيه حرف سكينة لو خرج نضيف يبقى استوى نطلعه ونشيله من المية ونحطه فالتلاجة لحد ميسقع واما نيجى نطلعه نعمله من الجناب بحرف سكينة ونقلبه ودوقوا احلى كريم كراميل

Post a Comment

أحدث أقدم