halweatsoma.blogspot.com

المقادير: نص كوب زبده نص كوب عسل اسود بيضه فانيليا م ص بيكنج بودر ربع م ص ملح كوب دقيق كوب شوفان مطحون
التحضير: 1 هنضرب العسل والزبده لحد مايبقوا رغاوى
2 ننزل بالبيض والفانيليا ونضرب كويس
3هننخل الدقيق ف طبق ونضيف عليه البيكنج ببودر والملح ونضرب
4هننزل بالشوفان ع الخليط ونقلب حتى تتجانس
5هنسخن الفرن ع 200 ون
6 هنشكل العجين ع ورق زبده ونقطعه بالاشكال اللى عاوزينها او نعمل شكل الفراشه
الطبخ: هيدخل الفرن ع 200 لمده 10 دقايق او حتى يحمر البسكوت ويتغير لونه حسب فرنك
والف هنااااااااااا

Post a Comment

أحدث أقدم