halweatsoma.blogspot.com

المقادير: 2 كوب سكر كوب سمن 4 بيض 3 كوب دقيق رشة ملح بيكنج بودر فانيليا كوب لبن 4ملاعق كاكاو خام
التحضير: نضرب البيض والفانيليا و السكر ويضرب حوالى دقيقتين ونضيف الزيت والسمن ثم اللبن مع الضرب وزرة الملح على الدقيق وننزل بيهم بالتدريج وبالباودر وتقسم المقدار نصفين ونضيف الثلاثة ملاعق كاكاو خام على مقدار منهم واقل من ربع كوب لبن
ندهن صنية ونبطنها بالدقيق ونضع مقدار من الابيض عليه مقدار من الشيكولاتة وهكذا الى ان ننتهى من الكمية
الطبخ: ندخلها فرن على 180درجة ولازم يكون متسخن
توضع فى الرف التانى او الاوسط تبع فرنك وصنية فيها ميه على
ارضية الفرن عشان نوزع الحرارة ودا مهم لنجاح الكيك ولو فرنك بمروحة استغنى عن الصنية بتاخد 35 الى 40 دقيقة

Post a Comment

أحدث أقدم